Відомий телеведучий Савік Шустер, впавши в немилість нинішньої київської влади, зробив гучну заяву. Популярний ведучий заявив про три головні якості чинного президента України Петра Порошенка - те, що "він скупий, злопам'ятний і трошки товстий".
Про це він заявив у бліц-інтерв'ю для YouTube-каналу головного редактора інтернет-видання "Гордон" Олесі Бацман.

Також телеведучий зазначив, що найбільш незвичайний подарунок, який йому коли-небудь дарували - подарунок від Порошенка.

"Самий незвичайний подарунок мені подарував Петро Олексійович Порошенко, коли відібрав у мене дозвіл на роботу. І я подумав – яка ж скотина!", - заявив Шустер.

На завершення розмови Шустер зазгначив, що хотів би провести інтерв’ю з Путіним, він готовий до серйозної розмови. А от про Трампа сказав, що він йому абсолютно не цікавий.

Нагадаємо, інавгурація Зеленського: українцям пояснили, чому Рада "ховає" від слуги народу булаву.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, політтехнолог новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков поділився планами слуги народу щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що новообраний президент Володимир Зеленський вважає, що Верховна рада навмисно затягує його інавгурацію та вимагає призначити її на 19 травня.