Хто хоч раз побував у Львові, знає, що в цьому місті кав'ярень більше, ніж ліхтарів, і в кожній – своя атмосфера. А як же інакше: не будеш креативним – втратиш клієнта.

Одна з львівських кав'ярень вирішила заробити на новообраному Президентові України Володимира Зеленському.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Так, у закладі Leopolis Grand Cafe, який розташований у львівській Ратуші, гостям подають зелений чай у пакетиках з портретом обраного Володимира Зеленського. Про це повідомляє BBC Ukraine.

"Як вам креатив? Одна львівська кав'ярня пропонує відвідувачам ось такий зелений чай" - свідчить підпис до фотографій.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Адміністратор кав'ярні нічого дивного в такій формі подачі не бачать.

"Ми просто так подаємо зелений чай – вищого сорту, до речі. Це жарт. Він же любить жарти", – сказала Оксана Ємець, представник компанії "!Fest", якій належить кафе.

Правда, українці по-різному реагують на такий "креатив" кав'ярні:
"Нерозумно... Перебір", "Креативно, Львів, ти як завжди крутий", "В захваті", "Цікаво - це хайп або негативне ставлення до того, що обрало більшість?", "Співчуваю "креативникам"... Видно їх розумовий розвиток. Це все, на що здатні.. Бідолахи", "Не розумію приколу", "На щось розумне мізків немає!", "У чому креатив? Пакетики з президентами давно придумали", "Яка краса! Охоче б скуштувала такого чайку".

Нагадаємо, один невеличкий епізод з "Гри престолів" приніс мережі кав'ярень Starbucks 2,3 мільярда доларів.

У четвертій серії під час застілля Дейенеріс, Джона Сноу і Тормунда на екрані з'явився стаканчик кави, схожий на Starbucks. Це викликало неймовірний ажіотаж, який приніс компанії величезний прибуток.
Горнятко кави належало акторці Емілії Кларк, яка його забула прибрати.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського розповіли про три етапи інавгурації: вечірка скасовується.

Також Знай.ua писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.