Новоспечений президент України Володимир Зеленський не представляє інтереси олігарха Ігоря Коломойського і ніколи не буде чиєюсь маріонеткою.

Володимир Зеленський

Про це заявила дружина шоумена Олена Зеленська в інтерв'ю виданню The Daily Beast, передає Рoliteka.

Так, за словами Зеленської, її чоловіка і Коломойського пов'язують тільки питання бізнесу. Крім того, вона згадала цікаву ситуацію, яка сталася в 2015 році. Тоді Зеленський буквально кричав на Ігоря Коломойського.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"У нас був грандіозний скандал, коли Коломойський скасував трансляцію нашого політичного сценічного шоу на своєму телеканалі 1+1 через політичні жарти. Володимир подзвонив йому по телефону і кричав так голосно, що я подумала, що наші передачі більше ніколи не покажуть по телевізору", — зізналася Олена.

Також дружина шоумена додала, що цей випадок став "переломним" у їх боротьбі за незалежність.

Раніше ми писали про те, що член команди новоспеченого президента України Володимира Зеленського, військовий експерт Іван Апаршин заявив, що готовий очолити Міністерство оборони. Він уточнив, що на посаді міністра хотів би змінити систему планування і управління в оборонному відомстві.

Нагадаємо, що Євген Кошовий прокоментував дивну скаргу Ірини Геращенко щодо поїздки новообраного президента Володимира Зеленського на відпочинок у Туреччину. Представники чинної влади дорікнули політика за цю подорож, притому, що він ще не вступив в обов'язки президента.

Як повідомляв портал Знай.uа, блогероміністр Уляна Супрун всерйоз задумалася про політичне майбутнє в Україні і заявила, що восени 2019 "готова співпрацювати" з новими силами, які прийдуть у парламент.

Також портал Знай.uа писав, що команда новообраного президента України Володимира Зеленського хоче, щоб уряд переформатувався. ЗеКоманда планує замінити п'ятьох міністрів, в тому числі за президентською квотою.