Дружина новообраного президента Олена Зеленська дала відверте інтерв'ю, в якому розкрила правду про стосунки шоумена із чинним гарантом Петром Порошенком ще задовго до виборів.

Олена Зеленська

Про це повідомляє The Daily Beast.

Олена Зеленська, яка є одним із сценаристів студії Квартал 95 вважає, що політики завжди адекватно сприймали жарти про себе, проте з приходом до влади Петра Порошенка ситуація змінилася.

Петро Порошенко та Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За словами майбутньої першої леді країни, сатирики завжди безупинно жартували про всіх громадських діячів, згадуючи кепкування над Леонідом Кучмою, який залишив посаду глави держави у 2005 році.

Олена зазначила, що більшість політиків адекватно сприймали гумор, при цьому згадавши про США, де жарти над президентом – звичайне явище.

“Але за останні п’ять років влада вказала, що “гра закінчена”. Еліта президента Порошенка намагалася покарати нас за наші жарти. Саме тоді ми вирішили діяти, щоб врятувати нашу демократію. Коли телеканали один за іншим потрапили під контроль нового глави держави, ми зрозуміли, що якщо ми не будемо діяти, ми опинимося в тій же ситуації, що і Росія”, – резюмувала Олена Зеленська.

Олена Зеленська

Нагадаємо, прямі переговори між новим президентом України Володимиром Зеленським і президентом РФ Володимиром Путіним навряд чи можливі в найближчий час.

Володимир та Олена Зеленські

Про це в інтерв'ю виданню The Daily Beast заявила дружина Володимира Зеленського Олена.

Як повідомляв раніше Знай.ua, дружина новообраного президента України Володимира Зеленського - Олена - розповіла про те, що може бути в будівлі Адміністрації президента України в разі, якщо Зеленський-гарант перенесе Адміністрацію, як і обіцяв, за місто.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.