Українці все частіше скаржаться на різко злетіли ціни продуктів, що зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому твердженні переконався житель столичного масиву Троєщина в Києві. Українець захотів купити капусту, яка останнім часом просто побила рекорди за ціною. "Акція" від супермаркету "Сільпо" пояснила всім, чим обумовлено подорожчання цін.

супермаркет
супермаркет

"Вул. Лаврухіна , ТРЦ Район, Сільпо капуста продається з слимаками, черв'яками" - повідомляється на сторінці спільноти "Троєщина" в соціальній мережі Instagram.

На фото видно, як по зеленій, свіжій капусті повзе противний слимак, вид якого може назавжди відбити апетит.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Українці по-різному реагують на такий фотодоказ. Деякі у нестямі від люті, але є й ті, хто назвав автора фото пестунчиком:
"Значить капуста хороша. Можна купувати", "Це нормально", Значить капуста хороша", "Це равлики. Вони живуть у капустяних листках. Раз він не жере, значить капуста ок", "Значить без ГМО", "Вибачте, але автор гальмо!) А мозок включити? Значить капуста без хімії!", "Зате натурально", "Які прям ніжні, я не можу. Купили, промили, з'їли."

"Це ж білок, ось чому капуста дорога", "Відмінний супермаркет. Равлика віддайте в зоомагазин на цьому ж поверсі.", "Це м'ясо в бонус. Ох вже ці міські", "З одного боку"страаашно"....а з іншого, вам потрібна капуста яку навіть слимаки не їдять?", "З м'ясом, круто", "Ну і? радійте, слимак від цієї капусти не здох, значить і вам нічого не буде, не отруйна. теж мені горюшко, слизнячок. натур-продукт!".

Нагадаємо, що Міністерство регіонального розвитку внесло зміни в державні будівельні норми (ДБН) і встановило нові вимоги щодо облаштування торгових точок в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа у поточному році в Україні овочі побили цінові рекорди.

Також портал Знай.uа писав, висока вартість продуктів зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому переконався житель Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.