Відомий синоптик Наталка Діденко зазначає, що субота гримітиме на Заході. До гроз та короткочасних злив, які можуть перейти раптово у сильну зливу з градом, також сьогодні приєднаються Вінниччина, Кропивницька та Черкаська області. На решті території - сонце.

Неділя втримає подібну синоптичну ситуацію. 19 травня грозові дощі найбільш ймовірні в західній частині України, при грозах можливе шквалисте посилення вітру, град. На решті території - переважно сухо, сонячно. А у понеділок, 20 травня, погода особливо не зміниться. В окремих областях країни пройдуть дощі з грозами.

Температура повітря завтра вдень становитиме +21+28 градусів, на Півдні та Сході +26+32 градуси. У Криму завтра є ймовірність короткочасного дощу з грозою. Вітер східний, поривчастий. Температура повітря +25+28 градусів, під час дощу зниження до +20 градусів. У Києві 19-го травня буде без опадів, температура повітря +25+27 градусів.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Надзвичайники навіть оголосили штормове попередження, бо Україну поглинає грозова погода. На щастя, все, що наразі відбувається з погодою, тимчасово. Залишається сподіватись на швидке потепління і завершення "сезону дощів".

На частині нашої країни очікується різке погіршення погоди, тому оголошено штормове попередження. За словами фахівців Укргідрометцентру, на даний момент рівень небезпеки - жовтий.

Синоптики попереджають, що 19 травня, грози найбільш вірогідні на Вінниччині, Одещині, Черкащині, Кіровоградщині та в західних областях. Крім гроз очікується ще і шквальний вітер – 15-20 м/с.

Експерти після серії тривалих досліджень помітили, що блискавка часто влучає в дуб.

Нагадаємо, в Україні оголосили штормове попередження: де вдарить найсильніше.

Як повідомляв "Знай.ua", циклон "Фанні" сколихнув східне узбережжя Індії.

Також "Знай.ua" писав, що у неділю, 12 травня, у більшості областей України очікується похмура, дощова погода.