Пенсійний фонд України (ПФУ) планує скоротити кількість своїх відділень по країні. Наразі функціонує 600 відділень, а планують залишити лише 55.

Про це заявив голова правління Фонду Євген Капінус.

Наразі не відомо, як швидко завершать реорганізацію.

пенсіонери

"Це означає, що у нас залишаться головні управління на рівні областей, і ці управління будуть займатися всім спектром питань, які будуть на порядку денному Пенсійного фонду", – сказав він. Також він додав, що поки не планується змінювати структуру відділень фонду у Луганській і Донецькій областях: вони будуть працювати в колишньому режимі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Експерти запевняють, що нічого доброго від цієї ідеї чекати не варто, адже вона сильно ускладнить життя українців, які вийшли або збираються на заслужений відпочинок.

пенсіонери

"В останні роки, після ряду змін в пенсійному законодавстві, пенсіонерам стало дуже складно розібратися з пенсійними нарахуваннями. Хтось очікував збільшення пенсії, але не отримав його, або отримав не в тому розмірі розраховував, комусь зменшили стаж, змінили коефіцієнти. Все це спонукає пенсіонерів йти у відділення пенсійного фонду для з'ясування всіх розрахунків по своєму пенсійному справі", – зауважив UBR.ua провідний аналітик ГО "Громадський аудит" Тарас Галайда.

пенсіонери

За офіційними даними, у минілому році до представництв Пенсійного фонду надійшло звернеть понад півмільйона, причому переважна більшість українських пенсіонерів зверталися до регіональних відділень ПФ.

Нагадаємо, українцям підвищать пенсії вітку. Хто та скільки отримає.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям перелічили найбільш прибуткові професії.

Також Знай.ua писав про те, що розпочалися масові чистки серед заробітчан у Польщі.