У найближчу добу, 23 травня, погоду західних областей України визначатиме прохолодне, на решті території - тепле повітря, але денна температура трохи знизиться, повідомляє Укргідрометцентр.

24 травня синоптики прогнозують в Україні короткочасні дощі, місцями грози (переважно вдень). Вітер південно-західний (у західних областях північно-західний), 5-10 м/с, на Лівобережжі місцями шквали 15-20 м/с. Температура вночі 10-15°, вдень 20-25°, у південних та східних областях місцями до 27°, у західних областях 16-21°. У столиці мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів, вдень короткочасні дощі, місцями грози. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 10-15°, вдень 20-25°.

25 травня в Україні також пройдуть короткочасні дощі, грози. 26 травня на Лівобережжі, вдень і в західній частині короткочасний дощ, гроза, на решті території без опадів. Температура вночі 9-15°, вдень 18-24°, 26 травня на півдні до 27°; у західних областях вночі 7-12°, вдень 15-21°; в Карпатах вночі 4-9° тепла, вдень 8-13°.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

У Києві 25 травня буде короткочасний дощ, гроза; 26 травня без опадів. Температура вночі 9-14°, вдень 18-23°.

Знай.uа писав, що після травневих свят залишається на душі невелика туга по вихідним дням. Однак не варто турбуватися передчасно, українцям розповіли, скільки пощастить відпочити в червні 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.uа, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.