У середу, 22 травня, на засіданні Кабінету міністрів були внесені зміни у Порядок проведення верифікації і моніторингу пенсій, допомог, пільг, субсидій, інших соціальних виплат. Про це повідомляється у відповідному документі.

Згідно з постановою, Мінфін зможе отримувати інформацію, яка впливає на визначення права на отримання і розмір таких виплат, у тому числі персональні дані. Цю інформацію зобов'язані будуть надати органи, які здійснюють державні виплати та інші державні органи; банки; фонди страхування; установи, організації та підприємства, що входять до сфери управління державних органів, які є власниками, розпорядниками та/або адміністраторами автоматизованих інформаційних систем, реєстрів, баз даних інформації про реципієнтах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, дитячі фото Зеленського розчулили українців.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленського поставили на рівень Грібаускайте.

Також Знай.uа писав, українцям пообіцяли підвищити пенсії.