У Грузії багатодітну матір з України підозрюють у торгівлі дітьми. Про затримання українки повідомила омбудсмен Людмила Денисова.

Жінка має 10 дітей, семеро з яких були народжені сурогатними матерями. Правоохоронці Грузії отримали інформацію про те, що її діти знаходяться в двох прийомних сім'ях. У кожній з родин було по 5 дітей.

За інформацією Денисової, оформленням опіки над дітьми почала займатися їхня бабуся. Таким чином всіх дітей зможуть повернути в Україну.

Відомо, що здоров'я неповнолітніх в задовільному стані, але у одного з хлопчиків є хронічне захворювання, тому йому потрібні регулярні обстеження.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, на Донбасі збочинець продавав сиріт у рабство

в Донецькій області правоохоронці викрили громадянина Росії, який продавав дітей в сексуальне рабство. Про це поінформували в прес-службі поліції області. факти торгівлі дітьми були виявлені в ході розслідування злочинної діяльності жителя Слов'янська, який зараз перебуває під арештом за статеві злочини щодо неповнолітніх, які він робив протягом 13 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, понад 200 українців стали жертвами торгівлі людьми: шокуюча статистика МВС

Також Знай.ua писав, у місті Коломия Івано-Франківської області правоохоронці викрили злочинну групу, яка протягом двох років тримала в заручниках 32 людини, влаштувавши на окремій території "трудовий табір".