Ось уже вісім років існує безвізовий режим з Ізраїлем, а сотні випадків непорозуміння і затримання українських туристів в аеропортах продовжують виникати.

А все тому, що в Ізраїлі українців сприймають як потенційних нелегальних мігрантів. Про це повідомляє один з українських телеканалів.

безвіз
безвіз

За даними Держприкордонслужби, в минулому році в Ізраїль не впустили більше 3500 українців. Станом на березень цього року кількість відмов на в'їзд вже досягла понад 500. Жорсткий контроль на кордоні в Ізраїлі пояснюють бажанням зупинити величезний потік нелегальних мігрантів.

аеропорт
аеропорт

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У лютому історія з туристами, які не можуть в'їхати в Ізраїль загострилася. 140 українців на 5 годин стали заручниками аеропорту імені Бен-Гуріона. Причина затримки – відповідь Ізраїлю на те, що в той же день 35 громадян Святої землі не впустили в Україну.

Нагадаємо, українців порадували безвізом з ще однією країною.

Як повідомляв Знай.uа як Зеленський змінить зовнішню політику України.

Знай.uа писав, Канада відмовила мільйонам українців у візах.