Зміни у виборчому законодавстві, ініційовані Зеленським, так і не були затверджені Верховною Радою і це спричинило сильний резонанс в Україні. Не зміг пройти ровз і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook вилив викривальну правду.

"Вчора наші "народні обранці" відмовилися голосувати за зміни виборчого законодавства. Мажоритарка залишається. І дострокові вибори пройдуть за старими законами. Прагнуть отримати мандат, вже почали готувати тонни гречки і мішки грошей для купівлі потрібних округів. А ось це одні з найяскравіших мажоритарників у парламенті восьмого скликання. Правда вражають? І таких там сотні. Тому думайте і аналізуйте друзі. Представники старої системи повинні залишитися в минулому. І пам'ятайте, все залежить тільки від вас"- емоційно написав Шнайдер.

Вчера наши "Народные Избранники" отказались голосовать за изменения избирательного Законодательства. Мажоритарка...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 22 mei 2019

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В коментарях українці щосили обурюються:
"Огидні морди", "Ганьба нації", "Щоб виключити всю ту банду, голосуємо тільки за команду Зе", "М*рзотники", "Який жах! Без сліз не поглянеш", "Так.. інтелектом ці обличчя не спотворені", "Зарплату їм 2500 і самі розбіжаться", "Не дати жодного шансу", "Так. Давно говорила, що мою країну врятує тільки снайпер. Я погарячкувала. Рота снайперів потрібна нам".

"Паразити на тілі народному і держави. Шоб їх порозривало від тієї гречки і цукру", "Виносити їх потрібно, і штовхнути під ср*ку на прощання", "Дивитися тошно. Толку з них", "Люди, гречки та олії вам вистачить на тиждень, а ці тв*рюки будуть смачно ж*рти за наш рахунок ще 5 років, не беріть ці подачки, потерпіть", "Ліквідувати їдальню в парламенті", "Все для народу. Так працюють, що аж сплять", "Їх, що за пиками відбирають. Такий собі збочений фейс-контроль".

Нагадаємо, найбільш готовим до дострокових виборів виявився скандальний радикал Олег Ляшко: "Ми йдемо на дострокові вибори!", - заявив він журналістам.

Як повідомлялось раніше, політолог Юрій Романенко дав цінну пораду Зеленському перед інавгурацією.

Також, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.