В команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.

Про це стало відомо завдяки повідомленню радника Зеленського Олександра Данилюка для українських ЗМІ.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Я б оцінив готовність 95%. Це документ, в якому покроково розписано, що саме ми збираємося робити", - підкреслив Данилюк.

За його словами, серед пріоритетів команди Зеленського — боротьба з корупцією, "наведення порядку" в судовій системі. Також плани стосуються правоохоронних органів, зокрема, йдеться про реформу Служби безпеки України.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

"Є ще багато новаторських ідей. Наприклад, як працюватиме адміністрація президента. Та інші ініціативи", - заявив Данилюк, зазначивши, що поки не час їх розкривати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська активістка і блогер Ліза Богуцька відреагувала на різке звернення новообраного президента Володимира Зеленського до влади. Відповідне повідомлення вона зробила на власній сторінці в Facebook.

Зокрема, блогер зазначила, що Володимир Зеленський зробив цілком правильне звернення до нинішньої влади, адже нардепи і президент, на думку експертів, свідомо затягують інавгурацію Зеленського. Крім того, вона закликала українців зібратися 14 травня поблизу парламенту і вимагати якнайшвидшого призначення дати інавгурації президента Зеленського.

Варто нагадати, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман після другого туру голосування на президентських виборах мав розмову з чинним гарантом Петром Порошенком і переможцем президентських виборів Володимиром Зеленським. Про те, як пройшло його спілкування з Порошенком та Зеленським прем'єр розповів у програмі "Час відповідати".

Нагадаємо, Коломойський розповів, з ким об'єднається партія "Слуга народу" після виборів: "Все буде жорстко".

Як повідомляв Знай.uа Вакарчук зібрався в Раду: українці пропонують співати, танцювати, але залишити в спокої старі граблі.

Знай.uа писав, Коломойський розповів про дружбу з Порошенком: "Я йому пояснював, що мені це невигідно".