Новий глава Генерального штабу Збройних сил України Руслан Хомчак визначився з головними напрямки роботи української армії. Хомчак зазначив, що їх "потрібно з цієї ж хвилини почати виконувати".

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Генштабу ЗСУ.

Руслан Хомчак

"Перше. Наше найголовніше завдання - це збереження життя і здоров'я особового складу. Воно повинно лежати в основі прийняття всіх управлінських рішень. Як в зоні проведення Операції об'єднаних сил так і за її межами. Найвища цінність - це людина. Припинити у діяльності посадових осіб Збройних сил України принципи ручного управління, підміну виконання обов'язків підлеглих командирів, подвійних стандартів, підміну понять, очезамилювання, показуху і видавання бажаного за дійсне", - сказав він.

Глава Генштабу також має намір дотримуватися прав і обов'язків командирів, начальників відповідно до законодавства. Також забезпечити особисту зразковість командирів начальників усіх рівнів у виконанні службових обов'язків.

Нагадаємо, Полторак представив нового главу Генштабу ЗСУ: що про нього відомо.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський формує команду: кого і на які посади призначив президент.

Знай.uа писав, Зеленський проведе Всеукраїнський референдум: це питання стосується кожного.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще