Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс американської валюти на п'ятницю, 24 травня 2019 року. Стало відомо, що гривню трохи послабили – 26,33 за долар, в порівнянні з попереднім банківським днем.

Курс долара Нацбанка на 24 травня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2633.5723 гривень;
- 100 євро – 2933.5362 гривень;

Як видно з цими показниками, євро впав у ціні на 5 копійок, а вартість долара США з четверга також збільшилася на три копійки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, радник президента Володимира Зеленського Олег Устенко пояснив зв'язок між достроковими парламентськими виборами в Україні і кредитом МВФ.

Як повідомляв портал Знай.uа, висока ймовірність, що до кінця 2019 року валюта США все ж може подорожчати до 30 грн за долар, євро в цьому випадку буде коштувати 33 грн.

Також портал Знай.ua писав, що Україна може утримати макрофінансову стабільність без чергового траншу Міжнародного валютного фонду.