Колишній колега Володимира Зеленського по студії Квартал 95 Євген Кошовий поділився враженнями від інавгурації нового президента та розповів про плани творчого колективу Квартал 95 після відходу його лідера.

Володимир Зеленський

Про це він розповів у інтерв'ю інформаційному агенству Новини України.

"Враження - бомба, особливо після його промови у Верховній Раді. Я думаю,що це, так би мовити, "найжирніша" промова від президента за всю історію України", - вважає друг та соратник слуги народу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Кошовий прокоментував ініціативу Володимира Зеленського щодо розпуску Верховної Ради, яку він анонсував під час інавгурації.

"Люди його підтримали. А те, що депутати вважають свій розпуск неконституційним - я думаю, відірватися від "кормушки" не так легко. Тому вони не хочуть поступатися кріслам новим обличчям", - розповідає Кошовий.

На запитання журналіста про те, як актор оцінює свої сили щодо "управління" студією Квартал 95, Кошовий відповів, що за його плечима - увесь творчий колектив.

"Керувати імперією, яку збудувала людина, яка стояла біля її витоків, - це, звісно тяжко. Але я не можу сказати,що буду сам нею "керувати". У нас є творчий колектив, тому я впевнений, що усі разом ми не впадемо обличчям у бруд перед президентом", - заявив новоспечений очільник Кварталу 95.

Квартал 95
Квартал 95

Соратник Зеленського прокоментував звинувачення у бік команди слуги народу під час виборчої кампанії, у яких йшлося про вживання наркотиків.

"Я не лізу у особисте життя нашої команди. Ми не збираємося за круглим столом та "не довбемо люльку миру", - заявив Кошовий.

Нагадаємо, відомий український гуморист, а віднедавна керівник студії "Квартал 95" Євген Кошовий пояснив, чому одягнув худі з провокаційним написом на дебати кандидатів у президенти 19 травня.

Як повідомляв Знай.uа, відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про те, чи хтось з акторів студії вживав наркотичні речовини.

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.