Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ повідомили важливі моменти щодо правил замовлення індивдуальних номерних знаків на автомобілі.

Про це пише портал "0542.ua"

Як зазначили представники МВС, номери не можуть бути тотожні або схожі за накресленням із номерними знаками, які видають (видавали) під час державної або відомчої реєстрації транспортних засобів в Україні.

У випадку недотримання цієї умови, замовнику можуть відмовити в замовленні ІНЗ навіть після оплати. Повернення сплачених коштів у такому випадку не передбачено.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Переконайтеся, що бажаний макет ІНЗ не нагадує номерні знаки державного зразка. Перелік таких знаків можна переглянути на офіційному сайті МВС.

приклади номерних знаків для автомобілів державних органів

Окрім того, автолюбителям варто пам’ятати: номерні знаки, виготовлені на індивідуальне замовлення, дійсні лише на території України!

Для швидкого інформування та консультування громадян на офіційній сторінці Головного сервісного центру МВС у Facebook без вихідних і перерв працює чат-бот. Також всю необхідну інформацію про послуги сервісних центрів МВС та порядок їх отримання можна дізнатись, зателефонувавши на гарячу лінію.

Замовити номерні знаки та ознайомитись з їх розцінками можна онлайн.

Нагадаємо, укранським водіям нагадали про нові правила проходження техогляду. Також за новим законом, водіям не потрібно возити з собою документи про техогляд.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на водіїв чекають нові санкції та нові суми штрафів за порушення правил дорожнього руху.

Також портал Знай.ua писав, що в Україні компанії сервісу таксі Uber, Bolt і Uklon відмовилися працювати з власниками автомобілів з іноземною реєстрацією.