Українці дуже часто стикаються з неякісною продукцією на полицях магазинів. А ще частіше вони скаржаться на ціни, які не так давно стрімко помчали вгору практично на всі продукти. Мешканка Мелітополя переконалася на власному досвіді, що дорогий товар - ще незначить, що він якісний.

продуктовий магазин
продуктовий магазин

Придбавши пельмені в магазині торгової марки "Єрмолино", українка Анастасія прийшла додому і закинула їх варитися. При помішуванні моторошна знахідка геть відбила її апетит, але гумору в житті не зменшила. На пельмені красувався застряглий в ній тарган.

Анастасія поділилася своїм "скарбом" на сторінках популярної спільноти Мелітополя в соціальній мережі Instagram.

"Пельмені куплені в "Єрмолино".Жучок майже приготувався." - говориться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В коментарях українці повправлялися в дотепності і показали, що не дивлячись ні на що, оптимізм вони не втратили:
"Так може він прилетів на запах пельменів?", "Фу блін, після такого і апетит пропаде", "Краще бути голодним, ніж їсти таку погань", "Ммм, смакота!", "Ось, це єдиний протеїн в їх продукції. Перш ніж купувати, поцікавилися б відразу про складі хоча б на сайті виробника, м'ясом там тільки пахне. Але зате дешево, так адже?", "В Китай їхати не треба. Зажрались".

Нагадаємо, що Міністерство регіонального розвитку внесло зміни в державні будівельні норми (ДБН) і встановило нові вимоги щодо облаштування торгових точок в Україні.

Як повідомлялось раніше у поточному році в Україні овочі побили цінові рекорди.

Також, стало відомо,що висока вартість продуктів зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому переконався житель Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.