В Харківській області відбулася дика історія. Так, неадектват напав на бригаду медиків швидкої допомоги. У той час, коли на місце інциденту приїхали копи, чоловік направив свою агресію на них.

Про цей жахливий напад стало відомо завдяки повідомленням прес-служби поліції Харківської області.

Так, за інформацією правоохоронних органів, на екстрену лінію прийшло повідомлення від жителя міста Люботин про те, що його побили поліцейські. Коли медики приїхали надати допомогу чоловікові, він накинувся на них з кулаками.

поліція
поліція

За вказаною адресою виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Люботинського відділення поліції. На місці події правопорушник висловлювався нецензурною лексикою на адресу співробітників поліції і бив кулаками по службовій машині. Під час затримання бешкетник хапав за форму одного з поліцейських і відірвав погон.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, у Києві влаштували самосуд над п'яним майором, який збив дитину: поліція ледве витягла живим.

Як повідомляв Знай.uа раптово помер видатний український патріот: його обожнювали мільйони, на небі всі живі.

Знай.uа писав, "Питається, нах*ра?": у Києві розбили машину відомого коміка.