З'явилася інформація, що українців, які живуть у старих хрущовках і панельних будинках незабаром мають переселити до новобудов. Так, відповідна процедура прописана в законопроекті "Про комплексну реконструкцію кварталів (мікрорайонів) застарілого житлового фонду".

Даний проект розробляли Мінрегіонбуд та Український державний науково-дослідний інститут проектування міст "Діпромісто".

У Національній енциклопедії будівництва заявили, що даний законопроект незабаром направлять на погодження до центральних органів виконавчої влади, після чого, при необхідності, доопрацюють, і Кабмін внесе його до парламенту. Про це пишуть українські ЗМІ.

Розробники проекту вважають, що, при найсприятливіших умовах, в 2019 році документ встигнуть прийняти хіба, що в першому читанні. Враховуючи, що зараз депутати більше стурбовані швидкими парламентськими виборами, очевидно, що запрацює закон про реновації не раніше 2020 року. Він прийде на зміну подібного документу, що діє з 2006 року, який, по суті, не працює.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, українці отримали платіжки і мало не посивіли.

Як повідомляв Знай.uа виплати малозабезпеченим: як порахувати суму соцдопомоги.

Знай.uа писав, запасайтеся комп'ютерами: Пенсійний фонд закриває відділення.