На початку тижня по всій Україні очікується мінлива хмарність та короткочасні грози, при цьому температура повітря підніметься до +31°. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Так, з 27 по 30 травня сонце змінить дощі.

У понеділок, 27 травня, та вівторок, 28 травня, переважатиме мінлива хмарність.

"Без опадів, лише вдень 27 травня в західних, північних і центральних областях місцями короткочасний дощ, гроза, протягом 28 травня в західних областях грозові дощі, в Карпатському регіоні місцями значні дощі", – розповіли синоптики.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

На початку тижня в Києві очікується короткочасний дощ і гроза. Вітер західний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 13-18°, вдень 24-29°.

У середу, 29 травня, накриють грозові дощі західні області, на інші регіони чекає сонце і незначні опади.

У четвер, 30 травня, в західних, центральних і північних регіонах короткочасні дощі. Температура вночі 12-17°, вдень 24-29°, у центральних і східних областях до 31°.

29-30 травня у Києві без опадів, лише вдень 30 травня місцями можливий короткочасний дощ, гроза. Температура вночі 12-17°, вдень 24-29°.

Нагадаємо, через кліматичні зміни спекотна погода в Україні починається з середини червня і закінчується з 15 серпня до 1 вересня.

Як повідомляв портал Знай.uа, Харковом пронісся страшний буревій з градом, у результаті якого вулиці затопило по коліна.

Також портал Знай.uа писав, що працівники гідрометценру Закарпаття показали дивовижні фото з села Луги на Рахівщині. У населеному пункті випав град розміром з яйце.