Старша дочка Олі Полякової, 14-річна Маша, дуже схожа на маму не тільки зовні, але й амбіціями і талантами. Дівчинка точно знає, що пов'яже своє життя з творчою професією і, можливо, шоу-бізнесом. Вона співає, танцює, займається спортом і навіть бере участь у показах. Наприклад, цьогоріч і в минулому році дівчинка виходила на подіум під час київського Тижня дитячої моди Junior Fashion Week.

Очевидно, подорож дочки співачки по світу модельного бізнесу триває і вона готова щоразу долати нові перешкоди! В instagram-сторіз Маша опублікувала фото з-за лаштунків показу, щоправда, не уточнила якого саме.

Юної моделі вже встигли зробити легкий макіяж з акцентом на виразні очі. Вона одягла сукню глибокого синього кольору без рукавів з пишною фатиновой спідницею з безліччю оборок.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Юна красуня Маша зайняла оригінальну позу і залишила цікавий підпис. Вона стоїть боса на підлозі, підтримуючи руками довгий поділ вбрання. Волосся доньки артистки гладко зачесане назад.

"Сама серйозність перед показом", - повідомила вона в підписі до смішному знімку, натякаючи, що зовсім не сумує на бэкстейджі.

До речі, у сім’ї Ольги Полякової з’явився домашній улюбленець. Про це написала Маша в Інстаграм.

"Пришла пора вас познакомить с новым членом нашей семьи её зовут Мими и ей 4 месяца это пумеранский весёлый шпиц которого мы все очень любим. А у вас есть питомцы , давайте устроим марафон вы снимаете своего питомца в сториз и отмечаете меня а через неделю я сделаю склейку всех наших четвероногих друзей, жду ваши сториз люблю", - зазначила дівчина.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.