Тиждень тільки починається, і було б непогано знати, що чекає нас по його завершенню. Щоб прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки відома віщунка і провидиця Лана Яр спеціально для Знай.uaподілилася ексклюзивним прогнозом на найближчі сім днів.

Лана Яр ділиться своїми знаннями

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) На цьому тижні ви будете занурені в земні турботи. Бажання фізичних радощів, придбання матеріальних речей відверне вас від витання в хмарах. Пора б опуститися на землю. Що стосується здоров'я: настав час очищення тіла і духу від усього, що заважає рухатися далі. Подумайте, чи немає перекосів у вашому житті? Тіло та дух повинні бути однаково чисті і наповнені силою. Любовні стосунки приведуть вас до необхідності повного оновлення. Прийшов час будувати нове майбутнє. Або з абсолютно новим партнером, або знайти новий підхід до існуючого партнеру. У ділових питаннях вас очікує створення нового справи. Можливо, життя подарує вам чесного і вірного помічника, з яким ваша справа буде розвиватися ще швидше. Однак не віддавайте кермо влади, ви повинні залишатися главою. Проявляйте жорсткість в критичних питаннях. Порада: працюйте над собою, для вас дуже важлива гармонія з навколишнім світом.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) На цьому тижні ви будете особливо обережні і зважені. Прийшов час подумати, послухати свій внутрішній голос. Ви зробите активний крок вперед тільки після чіткого усвідомлення необхідності в цьому. Що стосується здоров'я, ви не будете відволікатися на сигнали свого тіла, на цьому тижні стан тіла відсунеться на другий план. Любовні стосунки можуть принести переживання. Коїться щось погане, готується крадіжка того, що по праву ваше! Ваша справа зажадає на цьому тижні якихось дій для подальшого розвитку (цілком ймовірно це будуть фінанси). Однак може нарешті на цьому тижні ви зрозумієте, що стара справа забирає надто багато ресурсів і прийшла пора зміни діяльності. Порада: настав час для командної роботи, збирайте однодумців.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) На цьому тижні всі ваші думки і почуття будуть спрямовані на оточуючих людей, прийшов час для прояву любові, побудови добрих, світлих відносин. Що стосується здоров'я - чекайте повного відновлення організму, лікування від затяжних хвороб. Для тих, хто планує дитину хороша новина - зараз найвдаліший час! Цілком можливо саме на цьому тижні ви дізнаєтеся щасливу звістку про вагітність. У любові можливі конфлікти. Можливо все не так, як вам говорить ваш партнер? За ніжністю може ховатися користь і навіть грубість? Ділові питання приведуть вас до думки, що все, чим ви займаєтеся неминуче загине. Не чіпляйтеся за старе, готуйтеся будувати нове. Порада: навіть в самій радісною ситуації тверезо оцінюйте ситуацію.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Бог Авсень (народжені 23 вересня - 21 грудня) На цьому тижні у вас не буде бажання активних змін, все думки будуть спрямовані всередину. Повна безтурботність. Якщо говорити про здоров'я - чекайте прекрасне самопочуття. Настає прекрасна пора для зачаття дитини. Любовні стосунки принесуть зміни. Як раніше однозначно не буде. Чекайте світанок, розвиток або захід. Що стосується трудових питань: вас чекає знайомство і взаємодія з людиною, яка має владу. Поставтеся до цього співробітництва мудро, так як ви зможете отримати нові знайомства, підтримку. Натомість же вам варто віддячити йому за допомогу. Порада: на цьому тижні дозвольте собі все, що раніше було заборонено.

Нагадаємо, раніше ведунья розповіла, що чекає Україну після виборів.

Також Знай.ua повідомляв, як дізнатися ім'я свого "єдиного" і як вийти заміж і захистити дитину від пристріту.