На український ринок вперше поступила оптова партія картоплі з Узбекистану.

Ціна становить від 15 до 17 гривень за кілограм.

Проте, як кажуть учасники ринку, картопля з Узбекистану продається не легко, так як українська рання картопля виграє в ціні.

"Якість української ранньої продукції вище узбецької завдяки тому, що українська картопля поставляється покупцям відразу з поля після збирання", – говорять учасники ринку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Минулий тиждень ознаменувався для української картоплі ціною від 8 до 10 гривень за кілограм, а на вихідні – впала до 5-7 гривень за кілограм.

Як кажуть аналітики, Україна ніколи раніше не ввозила узбецький картоплю, так як Узбекистан і сам є імпортером даного продукту.

Варто нагадати, що Незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. Як ситуація в країні позначилася на уподобання народу? Передає "Сьогодні".

Нагадаємо, Комаровський показав тарілку здорового харчування

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Мерзенна знахідка в АТБ відбила українцям апетит

Також Знай.ua" писав про те, що Українка поділилася мерзенною знахідкою в пельменях