У понеділок, 27 травня до поліції надійшло повідомлення про замінування Центрального залізничного вокзалу в Києві.

Про це повідомили у прес-службі Національної поліції Києва.

Правоохоронці зазначили, що інформація про замінування виявилася неправдивою. Зараз поліція шукає особу, яка надала таку інформацію.

"Повідомлення про замінування центрального залізничного вокзалу у Києві виявилося неправдивим. Інформацію про вибухівку надав анонім: встановлено, що чоловік телефонував із таксофона. Проводяться пошуки жартівника", - йдеться в повідомленні.

Залізничний вокзал Києва
Залізничний вокзал Києва

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Правоохоронці провели ретельну перевірку будівлі Центрального залізничного вокзалу і прилеглої до нього території. Під час цього евакуювали 1300 людей. За даними поліції жодних вибухонебезпечних речовин чи предметів не виявлено.

Зараз вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 259 (Завідомо неправиде повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України.

Президент України Володимир Зеленський у День Києва написав зворушливий допис про столицю й зізнався у любові місту. При цьому він виділив найколоритніші риси Києва. Зокрема, Зеленський написав про "запах квітучих лип і шаурми біля метро". Слова Зеленського викликали хвилю бурхливого обговорення у мережі. Дехто засуджує президента за таке порівняння. А хтось, навпаки, стверджує, що це правда й звично для більшості населення Києва.

Я переїхав до Києва у 2003 році. По собі знаю, що у столиці особливі відносини з тими, хто приїхав її підкорювати. Це...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 25 mei 2019

Нагадаємо, що у Києві зі всіх будівель гіпермаркетів "Ашан" та супермаркетів АТБ евакуюють людей. Повідомлення про замінування підняло на ноги рятувальників, медиків та правоохоронців.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Кривому Розі замінували будинок батьків Зеленського, і ще 15 об'єктів

Також Знай.ua писав, журналіст Знай.ua з місця події повідомив, що надійшло повідомлення про замінування приміщення Верховної Ради, будівлю оточили силовики. Про загрозу повідомили охоронці парламенту, наразі правоохоронці перевіряють інформацію.