Днями відома українська телеведуча Яніна Соколова опублікувала свої фото без волосся та шокувала зізнанням - сім місяців тому у неї діагностували рак.

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Про боротьбу із смертельною хворобою, тяжке лікування та емоційні зриви телеведуча розповіла у інтерв'ю для КП в Украине.

За цей час між операціями, променевою і хіміотерапією Яніна Соколова продовжувала працювати. 30 ефірів "Рандеву", конференції, телевізійні курси, презентація книги, ролі в театрі і кіно.

"У липні минулого року на Одеському кінофестивалі я раптом відчула - зі мною щось не так. Повернулася в Київ, пішла на прийом до лікарні - поставили діагноз "полікістоз, гормональний збій" і призначили мікрооперацію. Прооперували. Після зробили аналіз тканин і почали лікування, яке стабілізувало б мій стан, повернуло колишню форму. Однак я вирішила здати аналіз в приватній клініці. І ось приходить мені на пошту результат, я "загуглила" ті словосполучення, які були в ув'язненні. І зрозуміла: це рак", - шокує подробицями телеведуча.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Яніна поділилася моторошними подробицями лікування хіміотерапією, після якої людині здається,що життя закінчено.

"Усвідомлення приходить після першої хімії, коли вже ясно, чого чекати. Починаєш розуміти, як далі жити, як боротися з деякими побічними ефектами. Але найсумніше для жінки - алопеція, випадіння волосся".

Однак Соколова не дозволяла собі опускати руки - у боротьбі із страшною хворобою їй допомагали рідні та друзі.

"Ми ходили на дискотеки. Відривалися. Відчували всю повноту життя. Слухали джаз. Жили в лісі. Ходили на озеро, дивилися на зірки - романтика".

Яніна Соколова
Яніна Соколова

"Рак - це хвороба відсутності любові. Впевнена в цьому на всі 100%. Людина, хвора на рак, може бути вилікуваний тільки любов'ю, тільки обіймами, поцілунками, постійною присутністю в житті близьких людей. Рак - хвороба, яку можуть зцілити сильні щирі почуття", - вважає телеведуча.

Нагадаємо, відома українська телеведуча Яніна Соколова приголомшила українців зізнанням. Журналістка розповіла, що хвора на рак та показала, який має вигляд зараз, коли бореться зі страшною недугою.

Як повідомляв портал Знай.ua, вегетосудинна дистонія, авітаміноз, дисбактеріоз - українцям часто приписують подібні діагнози. Проте часто трапляється так, що за симптомами, які пов'язують з такими хворобами, може критися щось зовсім інше.

Також Знай.ua писав про те, що Супрун поділилася власним досвідом боротьби з інформаційними бульбашками.