Червень і липень 2019 року будуть аномально жаркими в Україні, а температура повітря підніматиметься вище +30 градусів. У цей же час, незважаючи на сонячну погоду, влітку буде і кілька дощових днів. Такий привів синоптик Леонід Горбань, пише Телеграф.

Перший місяць літа почнеться похолодання і короткими дощами, а з другої декади прийде справжня спека. Стовпчики термометрів з 14−15 червня перевалять за відмітку в 30 градусів тепла.

«Температура буде доходити до +29 +33 градусів. У липні температура буде такою ж спекотною», — сказав синоптик.

Саме в липні спекотна погода протримається довше. Спека почнеться з 6−7 числа і затягнеться до 9−10 серпня. За цей місяць її на два-три дні буде переривати несильне похолодання з грозами, але різкого стрибка температури вниз чекати не варто.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Аномальна спека почне спадати лише в половині серпня. До кінця останнього місяця літа температура повітря опуститься до +19 +22 градусів і нижче, почнуться дощі.

Нагадаємо, Rolls-Royce випустила автомобільний холодильник.

Як повідомляв портал Знай.uа, Xiaomi представила "вбивцю комарів для вашого дому

Портал Знай.uа писав, що компанія Microsoft подарувала користувачам Windows 10 корисну функцію.