Окупований Крим не готовий до туристичного сезону. На півострові трохи більше третини пляжів (всього їх 460) не готові до напливу туристів. Провал туристичного сезону в Криму неминучий.

Про це повідомив кримський блогер Олександр Горний на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Через кілька днів початок літнього туристичного сезону, але у мене немає розуміння, як "Міністерство туризму Криму" бере участь в цьому процесі. Ну, ось що вони зробили корисного і системного? Та нічого, тільки ходять і загадково посміхаються... Ціни ломові, бензин + 5₽ до материка, авіаквитки з червня йдуть в Космос, внутрішня логістика — ніяка, перехоплюючих парковок немає і не пробували, очисних споруд за 5 років не створили, траса Таврида хороша, але небезпечна, питання дешалманізаці Криму не вирішене", - йдеться в дописі.

Крим
Крим

Блогер також додав, що вода вже прогрілася до потрібної температури для комфортного в ній перебування, однак туристів не пляжах немає.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Крим ніде не просувається, немає ніякої реклами кримських місць. Але скільки захоплених вересків з приводу туризму на кримговноінформовских ЗМІ, просто захлинаються від щастя у своїх казках про розвиток туризму", - резюмував Горний.

Нагадаємо, у Зеленського розповіли, як повернути Крим і Донбас: ми можемо відновити ядерну зброю.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кримські активісти залишили зухвале послання ФСБ на плечі у Путіна.

Також "Знай.ua" писав про те, що Зеленський готовий до переговорів з Путіним.