В останні дні весни і перший день літа в Україні буде спостерігатися експансія дощ з грозами, яка буде просуватися з заходу на схід. При цьому, як прогнозує Український гідрометцентр, всі ці дні буде утримуватися досить висока температура повітря, лише в деяких західних регіонах буде спостерігатися похолодання.

30 травня дощі з грозами будуть продовжувати тероризувати західні регіони, а також доберуться до півночі і накриють Чернігівську та Київську області. Лише в Сумах буде сонячно. У цих регіонах температура вночі буде від 12 до 18 градусів, вдень – від 21 до 28 градусів.

Тим часом на сході, в центрі та на півдні країни буде триматися сонячна і спекотна погода. Температура в центральних і південних областях – від 16 до 18 градусів вночі, від 27 до 29 градусів вдень. На сході – температура від 12 до 14 градусів вночі, від 29 до 31 градусів вдень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

31 травня сонячних регіонів в Україні залишиться ще менше. Дощі з заходу повністю заволодіють північчю, діставшись до Сумської області, а також накриють центр, а саме Черкаську, Кіровоградську та Полтавську області. Лише на півдні і сході буде в цей день сонячно.

Температура на заході – від 10 до 12 градусів вночі, від 17 до 20 градусів вдень, на півночі – від 14 до 16 градусів вночі, від 25 до 28 градусів вдень, у центрі – від 14 до 16 градусів вночі, від 27 до 30 градусів вдень. У сонячних регіонах температура буде утримуватися до 16 до 18 градусів вночі, від 28 до 31 градусів вдень.

Нагадаємо, Rolls-Royce випустила автомобільний холодильник.

Як повідомляв портал Знай.іа, Xiaomi представила "вбивцю комарів для вашого дому

портал Знай.іа писав, що компанія Microsoft подарувала користувачам Windows 10 корисну функцію.