Кого і на які посади призначив Зеленський: повний список

З вівторка, 21 травня, новоспечений президент України Володимир Зеленський почав видавати укази про призначення на посади. Які найважливіші кадрові зміни сталися в країні за цей час?

Верховна Рада України
Верховна Рада України

Зеленський закликав Раду зняти депутатську недоторканність

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський закликав нардепів проголосувати за законопроект про зняття депутатської недоторканності. Про це розповів представник президента в парламенті Руслан Стефанчук.

Літак з людьми впав в океан

29 травня в районі мису Кейп-Мей на узбережжя штату Нью-Джерсі в океан впав одномоторний літак. Про це розповіли в Ей-бі-сі, посилаючись на представника Берегової охорони США. Авіакатастрофа сталася близько полудня в середу, 29 травня. Зазначається, що очевидцям трагедії вдалося зняти останні секунди польоту.

Грузія вимагає повернути Саакашвілі на батьківщину

В Грузії збираються знову підняти питання про екстрадицію колишнього президента країни Міхеїла Саакашвілі. Про це заявив журналістам член парламенту від правлячої партії Нукри Кантарія, передає місцеве видання.

полонені українські моряки
полонені українські моряки

В Україну повертаються з полону ще 9 моряків

Всі українські моряки судна Sea Shark залишили базу військово-морських сил Єгипту. У середу, 29 травня, в Україну з Єгипту вилетіло ще дев'ять українських моряків з судна Sea Shark, яких раніше утримували єгипетські військові.