У Дніпрі стався гучний релігійний скандал. Так, священик Московського патріархату відмовився причащати дитину, яку хрестили в Українській Православній Церкві (УПЦ).

Про це стало відомо завдяки повідомленню українських ЗМІ.

Відомо, що син Тетяни Сипало воював в зоні АТО, тому хрещення маленької Єви довірили військовому капелану отцю Дмитру.

Зазначимо, що батька Дмитра з січня 2015 року знають багато в Україні. В зоні АТО він під ворожими кулями забирав тіла загиблих українських бійців. Священик продовжує їздити на передову з гуманітарною місією. Так сталося і після хрестин Єви.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Отець Дмитро поїхав на Схід, не встигнувши причастити дівчинку. Сім'я вирішила причастити Єву в найближчому храмі, який, як виявилося, належить до Російської Православної Церкви. Там сім'ї відмовили, тому що не визнають Українську Православну Церкву.

"Це не за канонами Православної Церкви. Я вас причащати не буду, тому що це неправильна церква, не мають права хрестити вас вдома і вас треба перехрестити, для того щоб я вас причащав", – переказала відповідь священика бабуся Єви, Тетяна Віяло.

Нагадаємо, вандали оголосили війну українським церквам.

Як повідомляв Знай.uа новий правопис і Бог: як тепер писати слова на релігійну тематику.

Знай.uа писав, священиків ПЦУ позбавили права займатися улюбленою справою путінських попов.