У місті Дубно на Рівненщині на території колишньої в'язниці знайшли масове людське поховання. На даний момент експерти проводять ексгумацію щоб зрозуміти, якого часу поховання, однак, скоріше за все, люди стали жертвами розстрілів у 1941-1943 р.р співробітниками НКВС. Про це повідомили користувачі групі "Типове Дубно" у Facebook.

Ймовірні жертви репресій були знайдені, за одними даними, у результаті укладання каналізації. За іншим, поховання знайшла експедиція, що працює над тим, щоб увічнити жертв репресій 23-25 червня 1941 року на території Дубинської в'язниці.

30 травня у міськраді Дубно відбулася зустріч місцевої влади та учасників трагічних розкопок з журналістами. На ній обговорювалися результати ексгумації і згадувалися трагічні долі людей, що жили у роки війни. За різними даними, у дубенській в'язниці було знищено до 500 людей.

Під час будівельних робіт на території колишньої тюрми знайдено останки людей, проводиться ексгумація! До уваги...

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще
Geplaatst door Типове Дубно op Woensdag 29 mei 2019

Нагадаємо, вчені заінтригували портретом древньої людини, що жила десять століть тому.

Раніше Знай.uа повідомляв, унікальну знахідку чорних археологів повернули Україні.

Також Знай.uа писав, археологи розгадали таємницю Майя.