З 31 травня у Кропивницького припинено рух поїздів. Триватиме ця заборона два тижні.

Причина – будівництво автомобільного тунелю. Відзначається, що він пролягатиме під ЖД насипом, яка з'єднує дві частини обласного центру. Тунель повинен позбавити жителів міста від автомобільних заторів.

Як тільки проїхав останній вагон останнього поїзда, залізничники починають розбирати шляху. Спеціальними кранами демонтують залізничне полотно. Далі за роботу беруться екскаватори: за ніч розривають залізничний насип, яка простояла півтора століття.

Вже вранці важко осмислити, що недавно тут проїжджали потяги – 20-тонна насип випарувалася без сліду.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Тунель коштуватиме приблизно 60 мільйонів гривень. Мета будівництва – звільнення обласного центру від пробок і заторів. На час робіт в обласний центр потяги не будуть заїжджати. Вони будуть проходити ділянку через перегін в районі станції Помічна. Перони Кропивницького в даний момент не використовуються, квитки не продаються.

"Зрозуміло, що для людини, яка часто подорожує багато користується поїздами, поїздами це дуже незручно, але це всього два тижні. Потерпимо – можна і на маршрутках покататися, автобусах", - каже мешканка Кропивницького.

Нагадаємо, Укрзалізниця вивела з себе навіть самих терплячих

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Укрзалізниця запускає додаткові поїзди до моря

Також "Знай.ua" писав про те, що Укрзалізниця влипла в скандал з багатостраждальним експресом