У суботу, в перший день літа в Україні оголосили штормове попередження, в ряді областей країни очікуються грози і град.

Цю інформацію повідомили в Укргідрометцентрі.

"1 червня в Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Харківській та Одеській областях грози, місцями град і шквали 15-20 м/с (І рівень небезпеки жовтий)". відзначили синоптики

У суботу, 1 червня в Києві очікується мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +16…+18 градусів, вдень +25…+27 градусів.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Як повідомляв Знай.uа, погода на літо змусить українців забути про довгоочікувану відпустку. Літо в 2019 році буде в цілому теплим, а іноді навіть спекотним.

Також Знай.uа писав, що відомий синоптик Леонід Горбань дав неприємний прогноз на початок літа. Згідно його прогнозу дійсно жарко стане тільки 6-7 липня.