Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 31 травня.

Рада скасувала відпустку для українців: подробиці скандального закону

Депутати вирішили скасувати відпустку для громадян, які усиновили новонароджених дітей безпосередньо з пологового будинку. Раніше така норма передбачалась законодавством.

Ухвалення даного законопроекту №6350 в цілому підтримало 248 депутатів при мінімально необхідних 226.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Маленький українець записав зворушливе звернення до Зеленського: "Хочу, аби у нас не було війни"

Учень чорноморської загальноосвітньої школи №3, Михайло Хмелевський офіційно, але по-дитячому звернувся до Президента України.

"Здрастуй Володимир Олександрович, мене звуть Міша, я дуже радий що ви стали нашим Президентом України. Якби я був дорослим, то голосував би за Вас. А ще я хочу, що б у нас не було війни. Хочу потиснути вам руку і стати Президентом як Ви", - звернувся Міша.

Зеленський стривожив гучною промовою у США: "Не можемо чекати"

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Український президент Володимир Зеленський зустрівся з сенатором США Робертом Портманом. Сторони у подробицях обсудили політичну ситуацію в Україні та дострокові вибори до Верховної Ради. Про це сказано у повідомленні прес-служби президента.

У Парубія знову дещо добряче підгоріло від Зеленського, цього разу навіть не покришки

Андрій Парубій
Андрій Парубій

Нещодавно Борис Шефір висловився про необхідність скасування закону про статус української мови. Цим самим У Верховній Раді та уряді співвласник "Кварталу 95" викликав шквал емоцій і реплік можновладців. Зокрема, про це нардепи заявили на засіданні ВР 31 березня Верховній Раді.

"Я хочу сказати від імені Верховної ради і уряду, український народ цього вам не дозволить. Земля під вами буде горіти. Ми не дозволимо ні відмінити закон про мову, ні квоти, ні декомунізацію", - різко відреагував на слова Шефіра спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

В політичні амбіції Гордона забили останній цвях

Дмитро Гордон, український журналіст
Дмитро Гордон, український журналіст

Не так давно український журналіст Дмитро Гордон підтвердив інформацію про те, що все-таки знову збирається в політику. Вирішив очолити, як сам стверджує, партію Смєшко, якого неодноразово підтримував у першому турі виборів президента України.