На окупованому Донбасі планується ліквідація представників так званого вищого "керівництва "республік".

Денис Пушилин и Дмитрий Трапезников
Денис Пушилін і Дмитро Трапезников

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат України Дмитро Тимчук у Facebook.

У повідомленні йдеться, що при цьому терористи хочуть застосувати перевірену тактику - після ліквідації звалити усе на так званих українських диверсантів, нібито розшукуваних бойовиками.

"В "МДБ ДНР" і "МДБ ЛНР" тривають масштабні заходи з пошуку якихось міфічних 3-х українських ДРГ, "підготовлених інструкторами США" і нібито закинутих на території "ДНР" і "ЛНР" з метою "ліквідації вищого керівництва". Серед рядового складу в обох "МДБ" поширюються чутки про те, що ці заходи нібито проводяться з метою інформаційного прикриття запланованої фізичної ліквідації представників вищого керівництва "ЛДНР", - розповів Тимчук.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Нагадаємо, слідство встановило організаторів, замовників та виконавців убивства ватажка терористів Олександра Захарченко.

Захарченко
Захарченко

Про це повідомляють "Риа Новости" з посиланням на заяву глави так званої "ДНР" Дниса Пушиліна.

У повідомленні йдеться, що серед замовників вбивства є високопоставлені громадяни України та інших країн, каже глава самопроголошеної республіки Денис Пушилин, не уточнивши при цьому, про кого саме йде мова.

Денис Пушилін
Денис Пушилін

"Слідство встановило організаторів, виконавців і замовників вбивства колишнього глави ДНР Олександра Захарченка", - заявив Пушилін.

Як повідомляв раніше Знай.uа, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак розповів про зарплати на Донбасі і чому люди все активніше біжать з цього пекла.

Також Знай.uа писав про те, що "ДНР" оголосили про запуск в Донецьку власного виробництва трамваїв. Кураторством даного проекту зайнялися колишній соратник лідера "ДНР" Захарченко Олександр Тимофєєв, більш відомий як Ташкент і "міністр" Олексій Грановський.