Відомого українського режисера і актора Львівського драматичного театру імені Марії Заньковецької Федора Стригуна поклали госпіталізували, він перебував у реанімації.

Син режисера в своїх соцмережах розповів, що його батько потребує крові будь-якої групи і резусу.

Стригун був прооперований в Києві. Він прийшов в себе і самостійно дихає.

"Є ще одна важлива справа – потрібна кров. Група і резус значення не мають, хто має можливість – пишіть мені у приват" – каже син режисера.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Федір Стригун – художній керівник, актор та режисер Львівського національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької. У 1979 році його нагородили званням Народного артиста України. За 40 років творчої діяльності Стригун зіграв більше сотні ролей. Також він поставив безліч вистав, якими захоплюється вся Україна, серед них – «Господар» Івана Карпенка-Карого, «Гайдамаки» Тараса Шевченка і «Маруся Чурай» Ліни Костенко.

Нагадаємо, Всесвітньо відомий футболіст загинув у жахливій ДТП

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Загинула російська актриса

Також Знай.иа" писав про те, що Раптово помер видатний український патріот