Погода в Україні на початку літа для багатьох стане справжнім сюрпризом. Так, у неділю, 2 червня, у деяких регіонах очікується сильна спека, а в деяких - дощі та грози. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Так, у перші вихідні літа заллє дощами Івано-Франківську, Чернівецьку, Вінницьку, Черкаську, Кіровоградську, Полтавську та Харківську області.

На захід літо теж прийде з сильним запізненням. Хоча вдень стовпчики термоментров піднімуться до +23... +25 градусів, вночі температура знизиться до +11...+15 градусів.

Найспекотніший неділя буде на південному сході України, де вдень температура піднімається до +28...+32 градусів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На решті території країни вдень очікується комфортна температура +25...+31 градуса. Вночі температура повітря опуститься до +15...+17.

У Києві в неділю, 2 червня, буде суха погода, +27...+29 градусів.

спека
спека

Свій прогноз погоди на неділю, 2 червня, склала і народний синоптик Наталка Діденко. На своїй сторінці в Facebook спеціаліст повідомляє, що на сході України очікується спека, а на заході і в центрі - похолодання і дощі.

"У Карпатах вночі очікується +7...+12 градусів, а вдень у Луганську, Донецьку, Дніпрі та його околицях місцями ймовірно до +33...+35 градусів", - написала Наталя Діденко.

У більшість регіонів України літо все ж загляне. Очікується температура +24...+30 градусів, на заході трохи прохолодніше - +20...+25 градусів. А на півдні, сході та в більшості центральних областей +28...+33 градуси, місцями до +33...+35 градусів.

Як повідомляє синоптник, жителям заходу та Одеської області доведеться дістати парасольки - вірогідні дощі та грози.

Літо прийшло і вже офіційно в нас півники, півонії, сонце, грози, білі шкарпетки, шорти великі й маленькі, ніжні...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zaterdag 1 juni 2019

Нагадаємо, на Закарпатті негода обрушилася на простих людей.

Раніше Знай.uа повідомляв, столичні вулиці зазнали ряду змін.

Також Знай.uа писав, в Україні з'явилася нова хитра схема видурювання грошей.