Літні люди та діти - найбільш незахищені категорії населення і якщо вдома про дітей можуть подбати батьки, то в разі проблем зі здоров'ям відповідальність несе і лікарня. Реальність така, що багато міських лікареньдуже погано пристосовані для лікування там дітей. Про кричущий випадок стану будівлі охорони здоров'я розповіла одеситка Лія.

лікарня
лікарня

Дівчина пише, що її з дитиною не брали ні в одну з приватних клник через діагноз "ларинготрахеїт", тому довелося звертатися в міську.

"Це називається крик душі, хочеться висловитися, збуренню немає меж. Нашого малюка сьогодні забрали на швидкій в інфекційну лікарню р. Одеси на вулиці Пастера, у нього ларинготрахеїт, так як це напад нічний, нас у відділення завели через службовий або як сказали (чорний) вхід, так як вночі центральний закритий.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Я була в дикому жаху від побаченого. Приватні клініки дітей з цим нападом не беруть, вони можуть за наші гроші дати швидку, щоб відвезли в міську лікарню. На фото вікно - це вікно центрального входу, там якщо посіяти насіння між стеклами, вони проростуть.

Невже дорого коштує фарба, вапно, ганчірка і миючі засоби. Лікарня міська, у нас зараз в містах децентралізація, невже не можна виділити гроші. І це в Одесі, місто економічно не бідне. Перед морвокзалом роблять красиві парки що б іноземці коли вийшли з лайнера сказали, як красиво, нехай вони побачать дитячу лікарню Валіховський корпус, вони будуть в шоці.

І моя думка в лікарні кожен куточок повинен бути стерильний. Вимити і привести його в порядок можна не дорого. Можна знімати військовий фільм під час бомбардування." - написала шокована мама.

Geplaatst door Liya Chekova op Zondag 26 mei 2019

В коментарях українці висловлюють свою думку щодо цієї ситуації:
"Це просто жах! Мені цікаво, чи не соромно головному керуючому? А лікарям там приємно працювати? Люди добрі і тут тільки можна знімати фільми жахів! Біжіть звідти, бо наберетеся такої хвороби, ніякий лікар не вилікує!", "Жах жахів! забутий усіма куточок, а там же рятують малюків. Це не Червоні доріжки на показушних фестивалях, це про вижити і бути здоровим", "Як можна лікувати дітей в таких умовах?".

Нагадаємо, що епідемія бубонної чуми, спалахнула з новою силою на російському кордоні.

Як повідомлялось ранішк, згідно з останніми лабораторними дослідженнями, жетони - справжнє зло, так як можуть бути переносниками небезпечних інфекцій не гірше який-небудь тропічної мухи.

Також "Знай.uа" писав, що жителі Харкова обурені, що в лікарні хоча і можуть зробити вакцинацію, але там немає безпосередньо вакцини, яку кожен пацієнт повинен купити і принести самостійно.