У Дніпропетровській області під час проведення рок-фестивалю Kozak Fest через ураган обвалився дах сцени, на якій виступали артисти. Про це Instagram повідомив співак Ріапобой (Дмитро Шуров).

"Утворюється хаос, падають дерева. Бажаю всім людям вийти з цієї халепи живими і здоровими, бережіть себе і близьких", - зазначив Дмитро Шуров.

Артист додав, що тисячі людей намагаються покинути фестиваль під стіною дощу".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як стало відомо пізніше, в результаті обвалу даху сцени етно-рок-фестивалю Kozak Fest, який проходив на Дніпропетровщині, одна людина загинула, двоє постраждали.

Етно-рок-фестиваль центральної України KOZAK Fest в 2019 році проходить 31 травня та 1-2 червня в урочищі Княжі Байраки Дніпропетровської області. Захід присвячений перемозі Богдана Хмельницького у битві під Жовтими Водами над польськими військами у 1648 році.

Нагадаємо, Києві затримали 40 осіб, які намагалися штурмувати управління поліції.

Раніше "Знай.uа" писав, що озброєні бандити атакували обмінний пункт в Києві: винесли тисячі доларів.

Раніше портал Знай.uа писав, що винахідливі автозлодії придумали хитру схему для пограбування довірливих власників автомобілів.