Донецькі бойовики знатно познущалися над колись нормальними базами відпочинку. Терористи перетворили курортне містечко Сєдово на березі Азовського моря на зону особливого режиму. Тепер, люди, які хочуть там відпочити повинні отримати спеціальну перепустку і пройти перевірку на КПП.

Перепустки в Сєдово видаються тільки жителям Новоазовського району, до якого відноситься селище. Іншим людям для того, щоб потрапити на "головний курорт "ДНР", доведеться відстояти чергу на пункті пропуску та оформити міграційну карту.

В 2018 році такі карти змушені були оформити 60 тисяч осіб, які відвідували Сєдово. Про це пише "Обозреватель".

"У чому Росія дійсно досягла досконалості, так це в побудові табірно-пропускної системи. Цього в них не відняти. Примудрилися побудувати зону навіть на курорті! Це дійсно треба вміти. Єдине, чого я ніколи не зможу зрозуміти — так це людей, які вважають це нормальним, і мріють перетворити на такий же концтабір інші регіони України. Потрібно мати психічні відхилення, щоб любити цю табірну дичину", — відреагував на таку систему журналіст Денис Казанський.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, де українцям найлегше працевлаштуватися влітку.

Як повідомляв Знай.uа рятувальники терміново звернулися до українців: смертельна небезпека.

Знай.uа писав, дешево і сердито - не означає погано: туристи розповіли, як побачити світ за копійки.