Відомого російського телеведучого та журналіста Володимира Познера внесли в базу "Миротворець". Стало відомо, що він відвідував окупований Росією Крим.

18 чи 19 квітня Познер літав у Ялту як голова журі на фінал конкурсу ТЕФІ-Капітал, про що повідомив на власному сайті.

"Коментарів у мене немає. Коментувати дурниці — справа пуста. Чи ворог я Україні? Звичайно, ні. Чи буду я страждати від того, що мені заборонено в'їзд на Україну? Теж ні. Ось, власне, і все", — заявив сам журналіст, коментуючи ситуацію.

Володимир Познер

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Володимир Познер веде авторську програму на російському Першому каналі.

"Миротворець" - це інтернет-сайт, який відкрили у 2014 році. Це неурядова організація, що займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку. У своїй роботі особливу увагу Центр приділяє проявам терористичної та сепаратистської діяльності на території України.

Нагадаємо, що суддю із "Розсміши коміка" внесли до бази "Миротворця": підтримував окупантів і Путіна.

Як повідомляв раніше Знай.ua, дружину Зеленського видалили з "чорного списку" "Миротворця".

Також Знай.ua писав про те, що олігарх Ігор Коломойський загримів до Чистилища: за що олігарха внесли до "розстрільного списку" Миротворця.