Український олігарх, екс-власник Приватбанку Ігор Коломойський потрапив до Чистилища.

У четвер, 28 березня, профіль Коломойського з'явився на сайті "Миротворець". У статті про олігарха, зокрема, сказано наступне:

"Порушення законодавства України про громадянство шляхом отримання громадянства інших країн. Свідома участь в дестабілізації суспільно-політичного життя в Україні. Маніпуляція суспільно-значущою інформацією. Організація та поширення завідомо недостовірної інформації на підконтрольному телеканалі".

Під поширенням "завідомо недостовірної інформації" мається на увазі розслідування, випущене напередодні виборів, в якому йшлося про причетність Петра Порошенка до вбивства рідного брата.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також "Миротворець" пригадав Коломойському, що в 2017 році його і колишнього співвласника "Приватбанку" Боголюбова звинуватили у виведенні з фінустанови майже 2 млрд доларів, шляхом переводу коштів на рахунки компаній, якими вони таємно володіли. Як відомо, через це Високий суд Лондона ухвалив рішення про арешт активів Коломойського і Боголюбова по всьому світу.

Крім того, до списку його проступків перед Україною "Миротворець" заніс скандальну історію 2014 року, коли Міноборони оголосило про закупівлі у ПАТ "Укрнафта", підконтрольному Ігорю Коломойському, але ціна угоди виявилася вищою за ринкову.

Коломойському також пригадали, що на телеканалі "1 + 1", який належить олігархові, на Новий рік показали звернення Володимира Зеленського, замість президента України Петра Порошенка, а новорічну промову гаранта пустили пізніше.

Нагадаємо, у мережу злили таємну розмову Юлії Тимошенко та Ігоря Коломойського.
Судячи з інтонацій, Тимошенко та Коломойський - близькі друзі, мають спільні плани і навіть обмінюються такими фразочками, як "обіймаю і цілую".

Як повідомляв портал Знай.ua, Коломойський заперечив, що надає будь-яку фінансову допомогу чи підтримку кандидатам у президенти Володимиру Зеленському та Юлії Тимошенко.

Також Знай.ua писав, Коломойський пішов на крайнощі через ПриватБанк