Центр "Миротворець" включив в списки порушників суверенітету України Томаша Шнайдера, лідера угорської праворадикальної партії "Йоббік", представника якого помітили спостерігачем на незаконних "листопадових виборах" в ОРДЛО.

Чоловік потрапив в "Чистилище" сайту за те, що раніше на цьому тижні в ході візиту в Берегівський район Закарпатської області виступив за здобуття Закарпаттям автономії".

У зв'язку з цим "Миротворець" звернувся до правоохоронних органів з проханням розглянути його дії як втручання у внутрішні справи суверенної держави Україна, замах на суверенітет і територіальну цілісність держави, а також розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Нагадаємо, глава угорської праворадикальної партії «Йоббік» Томаш Шнайдер нещодавно приїхав на Закарпаття з приватним візитом.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Наголошується, що політик виступив з незвичайною заявою.

Угорський політик відвідав Берегівщину. За словами голови партії, його запросили мешканці села Вари.

Під час свого візиту, Шнайдер сказав, що "хорошим рішенням було б, якби Закарпаття отримало автономію".

Він стверджує, що автономія потрібна Закарпаттю для того, щоб вирішувати питання на місці, не чекаючи рішень з Києва.

Також політик наголошує на тому, що Закарпаття потребує також економічної автономії. Мовляв, гроші, зароблені в цьому регіоні, повинні тут і залишатися. Але його слова є нахабною брехнею, так як за підсумками 2017 року Закарпаття є дотаційною на 73%.

Крім цього, лідер партії «Йоббік» пообіцяв, що зробить все можливе заради того, щоб сільські жителі Вари не страждали від радіації від відходів.

Томаша Шнайдера обрали головою угорської опозиційної партії «Йоббік» в 2018 році.

Нагадаємо, суд відмовив Нацбанку в знятті арешту з активів компанії, пов'язані з колишнім власником Ігорем Коломойским.

Як повідомляв раніше Знай.uа колишній співвласник Приватбанку Ігор Коломойський відзначився гучною заявою.

Знай.uа писав про те, що Ігор Коломойський дав оцінку президенству Петра Порошенка і розповів, що за останні 5 років відбулося з Україною.