Відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії Харків в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

В даний момент кількість переглядів вже перевалила за 600 000.

Камера спостереження, яка перебуває на сходах земельної банку, зафіксувала дозвілля молоді у вільний від навчання час. Хлопці вирішили зробити громадський туалет в центрі міста прямо на сходинках будівлі банку і паркової зони. Також до них пару разів навідувалася поліція, перевірити як справи у хлопців.

Втім, молодих людей періодичні візити правоохоронних органів не сильно хвилюють. Молодь продовжує використовувати стіни скверика для того, щоб сходити по малій нужді.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Дивує інше: чому дане відео стало настільки популярним на YouTube? На жаль, це, швидше, питання філософії. Куди важливіше те, що поліція поки ніяк не може вплинути на ситуацію. Між тим, вбиральню у центрі Харкова привертає все більше людей, не готових шукати цивілізований туалет.

Портал «Znaj.UA» нагадує про те, що другого червня у Харкові активісти «Національного корпусу» знесли бюст маршалу Георгію Жукову.

«Знай» повідомляв про те, що недалеко від Палацу спорту у Харкові, де мав відбутися з'їзд партії «Довіряй справах» (партія належить Кернесу і Труханова) зібралися націоналісти.

Раніше ми писали про те, що у Кернеса закупили ялинки за ціною в 250 тисяч за штуку.