Сьогодні, 2 червня, у Львові в межах VIII Міжнародного фестивалю старожитніх автомобілів Leopolis Grand Prix 2019 стартував заїзд трасою «Львівський трикутник».

Про це повідомляє city-adm.

Львів у найближчі три дні буде нагадувати автомобільну ретро-столицю. Сотні учасників та автомобільних клубів із десятки країн світу представили свої раритети у парку культури та відпочинку імені Б. Хмельницького. На старт заїзду завітав заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Шановні друзі, ті, хто сюди приїхав, шановні учасники, насправді ви створюєте оцю таку неймовірну атмосферу. Я бажаю вам запам’ятати ту секунду, той момент, бо це неймовірно круто. Дякую вам, і перемоги найсильнішим!», – зазначив Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова.

Подія не лише відбувається дев’ятий рік поспіль, а й є другим Етапом Кубку України для історичних транспортних засобів.

Водночас організатори вже зараз запрошують усіх охочих наступного року відвідати 10-й ювілейний Leopolis Grand Prix.

«Сьогодні відбувається 9-й фестиваль. Думаю, що 10-й фестиваль має пройти ще бомбезніше, ще крутіше. Тому запрошую всіх – до зустрічі в наступному році. Я думаю, ми до наступного року зберемо ще більше ще гарніших і ще крутіших машин», – запросив Володимир Кулинич, співорганізатор змагань.

Нагадаємо, що День захисту дітей: як порадувати свою дитину - афіша заходів в Києві

Також "Знай.ua" информував, що фестиваль Kozak Fest зупинили через моторошну НП: є загиблий, десятки постраждали

Раніше "Знай.ua" писав, що рianoboy показав буйство нещадної стихії на Kozak Fest: "Прошу, бережіть себе"