Державній установі "ПриватБанк" винесли попередження від Національного банку України за порушення законодавства у сфері фінансового моніторингу.

Про це повідомляє прес-служба НБУ.

За результатами перевірок з питань запобігання та протидії корупції у травні Нацбанк застосував до ПриватБанку в якості заходів впливу письмове застереження за неподання на запит спеціально уповноваженого органу інформації.

Окрім того, у НБУ нагадують, що з 31 серпня 2016 року регулятор постійно інформує громадськість про застосовані до банків санкції за порушення законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, а також - за порушення, пов'язані з здійсненням ризикової діяльності, що загрожує інтересам вкладників або інших кредиторів банку.

Нагадаємо, новий закон змусить недобросовісні банки повернути українцям їхні кошти.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, ПриватБанк оскаржив рішення Окружного адмінсуду Києва про незаконність процедури націоналізації банку.

Також портал Знай.ua писав, що ПриватБанк анонсував нову послугу: онлайн, без комісій та цілодобово.