ПриватБанк та відома компанія Payoneer, виробник однойменної платіжної системи, запустили в Україні новий онлайн-сервіс.

Про це повідомили представники ПриватБанку.

Новий сервіс дозволить проводити платежі цілодобово.

ПриватБанк, банкомати

Як зазначили у банку, фрілансери та ІТ-фахівці зможуть отримувати кошти на рахунки Приватбанку в режимі 24/7, а не тільки у робочий час, так як це відбувається у інших фінустанов.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Даний сервіс доступний для всіх фізичних осіб.

Також із початку червня Приватбанк продовжує пільгові тарифи для фрілансерів на зарахування платежів від Payoneer.

оплата

"Перерахування коштів у гривні на рахунок підприємця і переказ на особисту картку для виплат проводиться без комісії банку, також без комісій банк забезпечує обмін валют. Отримати готівку в гривні з карт Payoneer у банкоматах Приватбанку можна без комісій", - розповіли у банку.

На сьогоднішній день Приватбанк обслуговує понад 50 тисяч користувачів сервісу Payoneer.

Платіжна система

Також банк надає фрілансерам сучасні технології для розрахунків із іноземними замовниками, у тому числі управління валютними зарахуваннями з-за кордону.

У фінустанові також зазначили, що зарахування коштів здійснюється банком без додаткових комісій, а для фрілансерів-підприємців діє спрощений режим валютного контролю.

Нагадаємо, новий закон змусить недобросовісні банки повернути українцям їхні кошти.

Як повідомляв раніше Знай.ua, ПриватБанк оскаржив рішення Окружного адмінсуду Києва про незаконність процедури націоналізації банку.

Також портал Знай.ua писав, що у ніч з 28 на 29 травня у Києві прогримів потужний вибух у одному із відділень "ПриватБанку".