Перший місяць літа буде щедрим на вихідні для українців. Уряд затвердив календар вихідних та свят, в цілому у червні буде 12 вихідних

Про це повідомляє ТСН.

В перший місяць літа до звичних вихідних у суботу та неділю додалися державне та церковне свята. За календарем, вихідним буде понеділок – 17 червня - на честь релігійного свята Трійці. Таким чином, українці відпочиватимуть три дні підряд, починаючи з 15 червня.

Трійця

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

А також у п'ятницю, 28 червня, святкуємо державне свято - День Конституції. Цей день буде вихідним разом з суботою та неділею.

Таким чином, у червні будемо мати менше робочих днів – лише 18.

Раніше Кабмін офіційно затвердив рішення про перенесення робочих днів в Україні, в в зв'язку з чим стало відомо, скільки днів українці відпочиватимуть в 2019 році. Про це детально можна дізнатися на офіційному сайті українського уряду.

Нагадаємо, синоптики розповіли, якою нещадною буде погода на початку тижня.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям дали детальний прогноз погоди на червень місяць, аби знати до яких примх стихії бути гоовими.

Також Знай.ua писав про те, що українцям розповіли, куди можна злітати у відпустку за копійки. Популярний лоукостер відкрив нові напрямки.