Стало відомо, що українська бюджетна авіакомпанія SkyUp повідомила про новий рейс Одеса – Барселона (Іспанія). Перший виліт відбувся 25 травня 2019 року. Про це йдеться в повідомленні прес-служби одеського аеропорту в соціальній мережі Facebook.

Варто уточнити, що рейси Одеса – Барселона будуть літати двічі на тиждень – по середах і суботах. Період подорожей починається з 25 травня. Останній політ SkyUp здійснить 26 жовтня. Ціни на квитки починаються від 2447 гривень в одну сторону. Час у польоті займе 3 години 40 хвилин.

25 мая аэропорт Одесса встретил первый регулярный рейс из солнечной Барселоны🛩☀️🥳 • Рейсы по маршруту Одесса-Барселона...

Geplaatst door Odesa Airport / Международный аэропорт Одесса op Maandag 27 mei 2019

Нагадаємо, що авіакомпанія МАУ забула своїх пасажирів у аеропорту, а літак успішно злетів без них. Постраждала Тетяна Бабинець розповіла, що авіакомпанія забула її в аеропорту, хоча на літаку перебували її чоловік і дочка.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, авіакомпанія Wizz Air на два тижні запустить прямі рейси з Києва до німецького міста Фрідріхсхафен, який розташований на березі Боденського озера. Полетіти в прекрасне місце українці зможуть з 18 по 30 вересня.

Також портал Знай.uа писав, що українцям оголосили продаж квитків на літні поїзди у напрямку одеських морських курортів. "Укрзалізниця" вже відкрила продаж квитків на 18 поїздів.